Wie zijn wij

Bij Merkaa produceerden wij limonades voor particulier, winkels en horeca. Door stijgende kosten en intensieve productiemethodes waren we genoodzaakt ons bedrijf aan te passen. Nu produceren we een basis voor mocktail en cocktail, limonadesiropen, koffiesiropen en thee. 

We zijn gelegen op de grens van de kempen, in het landelijke Berlaar, mooi gelegen tussen Lier en Heist op den Berg. 

Gert

Mijn naam is Gert en de bezieler van Merkaa en the mocktail factory. Gespecialiseerd in limonades, mocktails, thee en koffie is het een logisch productgamma dat ik produceer en verkoop. 

Na verschillende opleiding omtrent smaken, smaakcombinaties en siropen ben ik mezelf ook nog in koffie gaan specialiseren. Hierbij heb ik de opleiding koffiebrander en uitbater van een koffiebar vlotjes doorlopen. Mijn doel was steeds een waardig alternatief te bieden voor de chemische limonades. Merkaa was hier de eerste stap in. Ondertussen is mijn logische evolutie gegaan naar mocktails en cocktails. Vooral binnen het domein van mocktails is er nog een grote leegte op de markt. De aangeboden producten zijn dikwijls te flets, te zoet of beiden. Hierdoor heb ik 7 smaken ontwikkeld dewelke een sensatie zijn voor de smaakpapillen. De mogelijkheid om er ook een cocktail van te maken toont aan hoe veelzijdig ons product is. 

Ook voor een fantastische homemade limonade kan ik onze limonadesiropen aanbieden. Hier hebben we 3 verschillende smaken in. 

Onze topper is wel de ginger booster, een combo van biologisch citroensap, biologisch gembersap en honing. Overheerlijk en een ware boost voor je immuunsysteem. 

Laat je vooral verbazen door onze smaken en geniet.