Zakelijk

Koopt u uw producten aan via Horeca Van Zon en serveert u deze in uw zaak? Laat het ons weten en we voegen uw zaak toe aan onze map. Zo weten klanten u ook makkelijker te vinden.

Reseller

Via onderstaande link komt u op de pagina met meer informatie als u onze producten in uw zaak wenst te gebruiken of te verkopen. 

Bij vragen mag u ons steeds contacteren. Voor horecazaken verwijzen we u graag door naar Horeca Van Zon


Workshops

Zoekt u een leuke activiteit voor uw medewerkers? Dan kan u ook op Merkaa rekenen. We geven workshops ice-t, koffie, mocktails, teatastings, ... Stel ook hier uw vraag aan ons en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Events

Wenst u iemand van Merkaa op uw event om op een standje mensen te voorzien van mocktails, limonades en eventueel koffies en thee? Stel ons gerust de vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bussiness gifts

Wenst u uw klanten of medewerkers een origineel cadeau te geven dan staat Merkaa ook hier voor u paraat. We houden rekening met uw wensen en budget. Klik op onderstaan de link voor meer info.

Bent u groothandelaar of wenst u grote aantallen aan te kopen, dan kan er nog een extra korting voorzien worden. Best daarom even contact opnemen met ons. Deze korting is enkel van toepassing op de limonadesiropen en de mocktails.